Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turun Tanssikoulu - henkilökunta

Tiimimme muodostuu eri alojen ammattilaisista, joilla on eri tanssilajien osaaminen. Meillä on opettajia, tuntiopettajia ja vierailevia opettajia. Pelkästään toimistohenkilökuntaa ei ole ja oman henkilökunnan roolit vaihtuvat riippuen tunnista sihteeristä apuopettajaan, apuopettajasta varsinaiseen opettajaan ja opettajasta sihteeriin. Asiakaspalvelumme on jo 20 vuotta toiminut sähköisen www-palvelun avulla, jolloin asiakas saa palvelua 24 tuntia vuorokaudessa ja henkilökuntamme pääsee keskittymään pääasiassa asiakkaiden opettamiseen ja auttamiseen tunneilla ja tapahtumissa. Alla muutamia henkilöitä, joita voit tavata tunneilla ja tiiviskursseilla.

 

Jarkko Lahti (Suomi) hakeutui opiskelemaan tanssia vuonna 1983 ajatuksenaan opiskella vain ainoastaan sen verran, ettei tarvitsisi jatkossa sanoa ettei osaa askeltakaan. Toisin kävi ja tanssi vei nuoren miehen mennessään. Muutaman vuoden ahkeran opiskelun jälkeen Jarkko piti ensimmäisen tanssikurssin Turussa jo vuonna 1987. Siitä lähtien hän on pitänyt tanssikursseja useille tuhansille opiskelijoille, hääpareille ja heidän vanhemmilleen sekä hieman jo varttuneemmille tanssista kiinnostuneille. Turun Tanssikoulun toiminnassa Jarkko on ollut mukana sen perustamisesta asti vuodesta 1995 ja on kerennyt osallistumaan monien kurssien ja tapahtumien järjestelyihin opettajana, teknikkona tai Dj:nä. Opettajana Jarkko on oppilaiden palautteen mukaan hyvin perusteellinen ja kärsivällinen. Turun Tanssikoulussa Jarkko on opettanut eniten vanhoja perinteisiä Suomessa tansittavia lavatansseja, mutta Turun Tanssikoulun ensimmäisestä kuubalaisen salsan -kurssista vuodesta 2000 jäi pysyvä kasvava kiinnostus myös salsaan. Opetuskielinä tunneilla ovat suomi ja tarvittaessa englanti.
Patricio Deuma ( Chile ) muutti Suomeen vuonna 2005. Tanssiopinnot Patricio aloitti salsan osalta (LA-style ja Casino ) Santiagossa Chilessä ja hänelle on siten kertynyt LA-style salsaan yli 10 vuoden kokemus. Opettamisen lisäksi hän on ollut Ballet Folklórico Cadanchi -ryhmän tanssijana 4 vuoden ajan. Patricio on myöhemmin osallistunut opettajana useisiin tanssileireihin ja tapahtumiin niin Suomessa kuin Euroopassa ja hänellä on oma tanssikoulu Salsa Latina Helsingissä. Turun Tanssikouluun Patricio saapuu opettamaan keväällä 2018 Sensual Bachataa. Jos Bachata kiinnostaa, kannattaa tulla tutustumaan tähän tv:stäkin tuttuun karismaattiseen opettajaan.
Guillermo Zayas ( Kuuba ) muutti Suomeen vuonna 2005 ja olemmekin jo yli 10 vuotta nauttineet tämän vuonna 2010 salsan Euroopan mestaruuskilpailussa hopeaa voittaneen opettajan tunneista. Guillermo on valmistunut tanssijaksi ja tanssinopettajaksi Kuuban Escuela Nacional de Artesta (ENA) vuonna 2001. Hän opettaa nykyisin Salsastudiossa Helsingissä mutta useat turkulaiset muistavat hänet paremmin Turun Salsatudion opettajana.  Sympaattinen Guillermo on haluttu vierailija eri kouluissa ja useat hänen vanhat oppilaansa käyvät yhä Helsingissä tunneilla.
Roynet Perez (Kuuba) Yleensä Helsingissä asuvat ovat onnellisessa asemassa ja saavat nauttia parhaimpien kuubalaisten opettajien viikkotunneista. Tamperelaisten iloksi salsan Euroopanmestari vuodelta 2010 asuukin Tampereella ja opettaa siellä Dame Clave tanssikoulussa. Roynet muutti Suomeen vuonna 2008 ja on opettanut suomalaisille jo vuosia salsaa, bachataa ja kizombaa. Euroopan salsafestivaalien opettajista löytyy monesti myös Roynetin nimi puhumattakaan Suomessa järjestettävistä tapahtumista. Jos Roynetin tunteja ei Turusta löydy tiiviskurssin muodossa niin kannattaa ehdottomasti tutustua Dame Claven ohjelmaan.
Carlos Correa (Kuuba) Kaikki turkulaiset salsatanssijat tuntevat ainakin jonkun, joka on käynyt tämän opettajan tunnilla ja yritämme saada Helsingissä tanssikoulu Baila Bailassa opettavan opettajan kalenteriin aina välillä mahtumaan myös vierailun Turkuun.  Carlos on Helsingissä Baila Bailassa hyvin pidetty opettaja ja kaikki vapaapäivät häntä toivotaan vieraaksi eripuolille Suomea. Carlos oli viimeksi 2015 Turussa Turun Tanssikoulun vieraana.