Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Alkavat kurssit, tunnit, tiiviskurssit ja tapahtumat.

Tästä valikosta löydät lähiaikoina alkavat kurssit ja tapahtumat. Valitsemalla yläreunasta "Alkavat kurssit" alasvetovalikosta kurssit kaikille tai kurssit opiskelijoille saat kurssi ja tapahtumalistan. Opiskelijoille hinta on hieman edullisempi ( noin 10 % ) ja lisäksi listalla ovat kaikille avoimien kurssien lisäksi myös pelkästään opiskelijoille suunnatut kurssit. 

Jos olet kiinnostunut jostain kurssista jota listalle ei ole niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla info@turuntanssikoulu.fi . Laitamme tuolloin toiveesi ensin ylös ja kun muita samantyyppisestä kurssista kiinnostuneita on tarpeeksi lähetämme sinulle postia. Järjestämme mielellämme kurssin heti, kun riittävästi kiinnostuneita on tullut. Kurssitoiveen esittäminen ei sido sinua osallistumaan ko . kurssiin se on vain toive.

Samoin jos tarvitset yksityistunteja nekin ovat mahdollisia. Kuitenkin tuolloin tunnin hinta on suurempi ja oppilaan siitä saama hyöty pienempi kuin vastaavan kurssitunnin. Suosittelemmekin osallistumaan ensisijassa kurssille.

Jos etsit järjestäjää tanssitapahtumaan tai tilauskurssiin niin otathan jälleen yhteyttä sähköpostilla info@turuntanssikoulu.fi niin selvitämme miten voimme auttaa.